Schilderwerken

0465 73 85 27Contact

in Uccle SCHILDERWERKEN EN BINNENAFWERKING VOOR PARTICULIEREN EN ONDERNEMERS

Voor de regio Uccle: alle schilderwerken voor binnen: muren, plafonds, kozijnen, binnendeuren, omlijstingen, trappen, meubilair enz. Beitsen en oliën van houten vloeren, meubelen en ander houtwerk. 

Albert Group doet naast schilderwerken in Uccle evenzeer volledige interieurrenovaties, inrichting van kantoren, ontvangst- en praktijkruimten, hobbykamers, zolderrenovaties  enz.

 

 • Albert Group, thuis in schilderwerken voor Uccle: niets dan uiterst tevreden klanten dankzij 10 jaar op de teller met enkel gemotiveerde medewerkers.
 • Ook beschikken we over ruime ervaring met decoratieve verftechnieken.
 • Bij Group Albert, thuis in schilderwerken voor Uccle gebeurt het werk met een gedegen voorbereiding, grote zorgvuldigheid, systematische aanpak, vaste hand, oog voor detail, doorgedreven zin voor afwerking. Voor onze schilderwerken in Uccle zijn enkel de beste merken goed genoeg op vlak van primers, verven, oliën, lakken en beitsen.
 • Offertewerfbezoek en kleuradvies zijn steeds gratis.

SCHILDERWERKEN in Uccle DOOR EEN SCHILDERSBEDRIJF DAT PROFESSIONEEL GERUND WORDT

vloerbekleding woonkamer

Schilderwerken in Uccle moeten goed gepland, georganiseerd en voorbereid zijn, want de overlast binnenshuis, op kantoor of in de handelszaak worden liefst tot een minimum beperkt. Soms lukt het om tijdens vakanties of in de daluren het werk te realiseren, maar lang niet altijd. Voor belangrijke projecten groeperen we al onze mankracht teneinde de schilderwerken op een ingekorte tijd uit te voeren. Het blijft sowieso belangrijk voor ons om goed te anticiperen en te plannen van zodra u onze diensten heeft gereserveerd.

 

 • Na ons uitgebreid werfbezoek en vastlegging van de aanvangsdatum voor uw schilderwerken in Uccle voorzien we meteen alle materialen die we voor uw project zullen nodig hebben. Onze stock staat op die manier altijd op punt.
 • Op dag één zorgen we ervoor dat alles afgedekt, afgeschermd of desnoods verplaatst wordt, teneinde schade, stof of verfspatten te vermijden.,
 • Deel 2 betreft de voorbehandeling, d.w.z. het gereed zetten van de plafonds, muren, gipswanden, schrijnwerk. Bij nieuwbouw blijft deze fase beperkt; bij renovaties gaat het om: repareren, oude verfresten verwijderen, ontvetten, egaal maken, opschuren, plamuren, opnieuw opschuren, afplakken met tape.
 • De eigenlijke schilderwerken in 1, 2 of meerdere lagen en volgens de juiste verftechnieken.
 • De afwerking checken tot in de kleinste hoekjes en kantjes, tape zorgvuldig wegnemen op het juist moment, afval wegbrengen, opkuisen en stofzuigen, alles terugplaatsen.

AAN WAT HERKEN JE GOED SCHILDERWERK in Uccle?

Goed schilderwerk in Uccle hangt af van het voorbereidend werk dat is gedaan, van de kwaliteit van de verven, beitsen, oliën en tot slot: de uitvoering. Uit de details van de offerte kun je soms al een en ander afleiden.

 • Het glad zetten van plafonds, muren, gyprocwanden en schrijnwerk vergt discipline en vakkennis.
 • De keuze voor kwalitatieve, ecologische verven of vernissen en bepaling van de exacte kleur zijn belangrijk voor duurzaam en mooi resultaat.
 • De schilderwerken in Uccle vormen een egaal eindresultaat, zonder strepen, oneffenheden, onscherpe scheidingslijnen.
 • Professioneel schilderwerk te Uccle moet natuurlijk evengoed op de langere termijn te beoordelen: houdt het schilderwerk stand na verloop van tijd? Albert Group tekent daar voor.
schilderwerken keuken
trappenhal schilderen brussel
Project schilderwerken Anderlecht
trappenhal schilderen brussel
Project schilderwerken Brussel
Project schilderwerken Anderlecht
Project Laken
schilderwerken
Project schilderwerken Sint-Pieters-Leeuw
Project schilderwerken Haren
Project schilderwerken Vlezenbeek
schilderwerken
Project Halle
Project Etterbeek
Project Vilvoorde
Project Sint-Agathe-Rode
Project Molenbeek Brussel
Project Huizingen
Project Geraardsbergen
Project Halle
Project Huisartsenpraktijk Zaventem
Project Affligem
schilderwerken Merchtem
Project schilderwerken Merchtem
Project steenokkerzeel